junio 25, 2008

Eduacion para la ciudadanía

"La materia Educación para la ciudadanía y los derechos humanos se organizará en segundo curso de la educación secundaria obligatoria de dos formas diferentes: ....
b) Opció B, que consistirà en la realització d’un treball amb un enfocament transversal de, com a mínim, una periodicitat trimestral sobre els continguts de la matèria que preveu l’annex del Decret 112/2007, de 20 de juliol, del Consell, pel qual s’establix el currículum de l’educació secundària obligatòria a la Comunitat Valenciana. Cada un dels treballs s’elaborarà individualment al llarg del curs acadèmic i es podran utilitzar com a recursos didàctics complementaris aquells materials editats per a esta matèria amb un tractament transversal. En este sentit, la conselleria competent en matèria d’educació garantirà que cada un dels alumnes o de les alumnes que trien esta opció dispose d’un text –elegit amb el consentiment de la família o de qui exercisca la pàtria potestat o tutela del menor–, que permeta accedir a cada un dels continguts de la matèria del mencionat decret.
Correspondrà al mateix alumne o alumna, amb el consentiment de la seua família o de qui exercisca la pàtria potestat o tutela del menor, l’elecció de cada un dels temes del treball en els termes establits en la present norma"

¡Y además en Inglés!
La Orden de la discordia. ¿Dónde queda la autonomía pedagógica que la LOE concede a los docentes?


La secretaria autonómica de Cultura y Política Lingüística y Gemma Nierga


No hay comentarios: